Жахлива аварія сталась в Одесі: хлопцю відрізало ноги трамваєм

Жахлива аварія сталась в Одесі: хлопцю відрізало ноги трамваєм
Він втратив відразу дві ноги.

В Одесі на площі Бориса Дерев’янка хлопець потрапив під трамвай, йому відрізало ноги. Про це повідомляє КП “Одесгорелектротранс”.

Інцидент стався 27 грудня о 21:10 в районі площі Бориса Дерев’янка.

Пішохід, перетинаючи відокремлену трамвайну колію у невстановленому місці, не втримався на ногах та потрапив під передній візок вагона трамвайного маршруту № 10, що прямував до Старосінної площі, — заявили у пресслужбі.

Зі слів очевидців, на місце інциденту прибули:

  • поліцейські;
  • співробітники ДСНС;
  • медики.

Деякий час вони нічого не могли вдіяти, оскільки чекали на спеціальний кран, який необхідний для підняття трамвая. Після прибуття спецтехніки, та підняла трамвай, хлопця забрала швидка допомога. Він позбувся відразу двох ніг.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next