На Київщині сталося чергове ДТП з неповнолітнім за кермом (фото)

На Київщині сталося чергове ДТП з неповнолітнім за кермом (фото)
Внаслідок ДТП травмувався сам 14-річний хлопець.

Вчора, 30 грудня, близько 23 години у лісовому масиві між селами Радинка та Федорівка Вишгородського району неповнолітній, керуючи автомобілем «Hyundai», потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області.

За попередніми даними, 14-річний хлопець рухаючись поблизу села Радинка у напрямку села Федорівка, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом після чого автівка перекинулася. Юнак взяв автомобіль без дозволу батька, - йдеться в повідомленні поліції.

В результаті аварії юнак отримав тілесні ушкодження, його доправили у лікарню.

Фото: Нацполіція

 

На місці події працювали співробітники сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (смт Іванків) Вишгородського районного управління поліції.

Фото: Нацполіція

Після встановлення усіх обставин ДТП правоохоронці нададуть правову кваліфікацію події.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото) Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото)
Поліція наразі встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.
ДТП у Луцьку: 16-річному водію обрали запобіжний захід (відео) ДТП у Луцьку: 16-річному водію обрали запобіжний захід (відео)
Хлопцеві загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.
В Червонограді 17-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з маршруткою (фото) В Червонограді 17-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з маршруткою (фото)
Внаслідок ДТП постраждали сам водій та 41-річна пасажирка автобуса, місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження.
Loading...
Load next