Збив 12-річного хлопчика: у Києві водію обрали запобіжний захід

Збив 12-річного хлопчика: у Києві водію обрали запобіжний захід
В організмі водія виявили 1.00 проміле алкоголю.

ДТП сталася 1 січня у Подільському районі столиці. Водій легковика "БМВ" наїхав на 12-річного хлопчика, який переходив проїжджу частину на пішохідному переході на зелений сигнал світлофора. Про це пише "ПравдаТУТ News", посилаючись на Нацполіцію.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій під час перетину перехрестя проспекту Свободи та вулиці Світлицького здійснив наїзд на малолітнього, а після скоєного втік з місця події. Патрульні поліцейські, які отримали орієнтування на авто, зупинили порушника в Оболонському районі столиці. Потерпілого хлопчика з травмами різного ступеню госпіталізовано у лікарню, - нагадують у поліції.

Прилад Драгер показав 1.00 проміле алкоголю в організмі водія.

Відтак, за рішенням Шевченківського районного суду столиці 42-річний водій "БМВ" перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом. Йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Слідчим управлінням поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння)

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Київщині чоловік збив літню жінку: вона переходила дорогу на червоне світло (фото) На Київщині чоловік збив літню жінку: вона переходила дорогу на червоне світло (фото)
Поліція Вишгородщини встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю літньої жінки. 
ДТП у Луцьку: 16-річному водію обрали запобіжний захід (відео) ДТП у Луцьку: 16-річному водію обрали запобіжний захід (відео)
Хлопцеві загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.
На Одещині водій в'їхав у будинок пенсіонера: поліція встановлює причини ДТП (фото) На Одещині водій в'їхав у будинок пенсіонера: поліція встановлює причини ДТП (фото)
В аварії ніхто не постраждав, проте при зіткненні автомобіль розтрощив стіну оселі.
Loading...
Load next