ДТП у Луцьку: 16-річному водію обрали запобіжний захід (відео)

ДТП у Луцьку: 16-річному водію обрали запобіжний захід (відео)
Хлопцеві загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Луцький міськрайонний суд Волинської області обрав підозрюваному запобіжний захід – домашній арешт.

Нагадаємо, автопригода сталася у неділю, 12 грудня. 16-річний водій автомобіля Renault Megane, тікаючи від екіпажу патрульних, промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу по регульованому пішохідному переході та врізався у дерево і дорожній знак.

Після вчинення ДТП водій та двоє пасажирів транспортного засобу намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські та небайдужі громадяни.

Фото: Нацполіція

Внаслідок ДТП постраждало шестеро людей:

  • у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка,
  • її 5-річний син – в обласній лікарні;
  • четверо жінок отримали забої та переломи.

Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження) КК України.

Хлопцеві загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Слідство триває.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині 16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині
Обрання запобіжного заходу 16-річному водієві автомобіля Infiniti, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина загинула і трьох травмовано, планується в четвер 28 жовтня, він уже має "кримінальну історію".
Збив 12-річного хлопчика: у Києві водію обрали запобіжний захід Збив 12-річного хлопчика: у Києві водію обрали запобіжний захід
В організмі водія виявили 1.00 проміле алкоголю.
"Не зовсім дитяча забавка": у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток (фото, відео) "Не зовсім дитяча забавка": у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток (фото, відео)
На місце події одразу викликали медиків, які шпиталізували травмованих до медичного закладу.
Loading...
Load next