На Черкащині зруйнувався шлюз греблі: ситуація контрольована (відео)

На Черкащині зруйнувався шлюз греблі: ситуація контрольована (відео)
Загрози підтоплення домоволодінь та городів населення не було.

Вчора у Черкаській області, Золотоніському районі у селі Маркизівка Новодмитрівської територіальної громади, відбулось часткове руйнування нижньої частини шлюзу греблі на річці Золотоношка. Про це повідомляє Національна поліція Черкаської області з посиланням на Головне управління ДСНС України у Черкаській області.

Вчора із місця руйнування виходив потік води шириною близько 4 метрів та глибиною близько 30 сантиметрів.

Проте загрози підтоплення домоволодінь та городів населення не було.

В селах Ковтуни, Мицелівка, Антипівка, які розташовані нижче за течією річки Золотоношка, виставлено пости для контролю рівня води у річці. Надзвичайники повідомили про ситуацію місцевих жителів.

На місці події проводили заходи для укріплення греблі бетонними плитами. У ДСНС та поліції наголосили, що ситуація контрольована і людям не варто хвилюватися.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб
Станція працює у штатному режимі, на безпеку енергосистеми інцидент не вплинув.
На Черкащині поліцейські врятували 90-річну бабусю, яка намагалась скоїти самогубство На Черкащині поліцейські врятували 90-річну бабусю, яка намагалась скоїти самогубство
Черкаські поліцейські врятували життя 90-річні бабусі, яка намагалась накласти на себе руки та говорила, що нікому не потрібна. Жінка намагалась втопитись у річці.
Loading...
Load next