Через ДТП у Кривому Розі чоловік застряг у понівеченій машині

Через ДТП у Кривому Розі чоловік застряг у понівеченій машині
Дорожньо-транспортна пригода сталась на вулиці Нікопольське шосе Довгинцівського району у Кривому Розі.

У неділю, 21 листопада, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, тіло водія було заблоковано в одному з транспортних засобів. Про це повідомляє ДСНС.

За викликом одразу були направлені чергові відділення 11-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

На місці події рятувальники встановили, що ДТП відбулася за участю вантажного автомобіля «Volvo» та легкового автомобіля «ЗАЗ-Таврія». На момент прибуття рятувальників, в понівеченому легковику було заблоковане тіло водія автомобіля «ЗАЗ-Таврія», чоловіка 1955 року народження. Постраждалу пасажирку, жінку 1953 року народження, госпіталізували у Криворізьку міську клінічну лікарню № 2. За попереднім діагнозом у неї – ушкодження колінних суглобів.

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували тіло водія з понівеченого транспортного засобу.  

Деталі дорожньо-транспортної пригоди наразі встановлюють правоохоронні органи.

Віра Коновал - pravdatutnews.com
 

Читайте також
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули
Поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
Loading...
Load next