"Тримав носа за вітром" - службовий собака "винюхав" наркотики у двох українців на кордоні

"Тримав носа за вітром" - службовий собака "винюхав" наркотики у двох українців на кордоні
Чоловіки переносили з собою метадон та інші наркотичні речовини.

У пункті пропуску «Краківець» двоє громадян України не змогли перетнути кордон, у них виявили заборонені наркотичні речовини. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Держприкордонну службу.

Молодики прямували двома рейсовими автобусами на виїзд з України як пасажири учора пізно ввечері та прихопити з собою наркотики та наркомісткі таблетки, очевидно, розраховуючи, що перетнуть кордон без проблем, бо ж «святкові дні». Однак на службі добре «тримав носа за вітром» службовий собака, який і винюхав «поціновувачів» наркоти, - йдеться в повідомленні прикордонників.

Як з’ясувалося під час особистого огляду, один із українців віз з собою кілька згортків з білою речовиною, зі слів подорожувальника, метадону, два блістери з пігулками, що містять наркотичну речовину «метадон-3Н» по 25 мг кожна та кілька пігулок, що містять наркотичну речовину «трамадол» по 200 мг кожна.

Інший наш краянин, в чохлі телефона приховав згорток з білою речовиною, зі слів хлопця, амфетамін, та прилади для споживання наркотичних речовин зі смолами, які за своїми властивостями є аналогами наркотичних речовин та за переміщення яких також передбачена відповідальність.  

За цим фактом прикордонники направили повідомлення компетентним органам про вчинення кримінального правопорушення за ст. 309 ККУ «Незаконне зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
За добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону За добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону
За вчорашню добу прикордонна служба Польщі затримала семеро іноземців: 6 громадян Грузії та 1 громадянина Росії.
У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим У Херсоні затримали чоловіка, який хотів перевезти наркотики в окупований Крим
Кримчанин планував перевозити з Херсону до тимчасово окупованого Криму психотропні речовини, щоб використовувати їх для виготовлення метамфетаміну.
З України намагались незаконно вивезти понад 12 кг бурштину до ОАЕ та Катару (фото) З України намагались незаконно вивезти понад 12 кг бурштину до ОАЕ та Катару (фото)
Українські прикордонники викрили схему незаконного вивезення велетенських брил бурштину з України в ОАЕ і Катар.
Loading...
Load next