На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція

На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція
У поліції встановили, що потерпілий – це 41-річний місцевий мешканець, який зловживав алкоголем. Зокрема, до скоєння підпалу одягу потерпілого може бути причетний 14-річний підліток.

У п'ятницю ввечері, 8 жовтня, в селищі Велика Олександрівка Херсонської області підліток підпалив місцевого жителя, який спав на узбіччі дороги на вулиці. Чоловік отримав опіки через підпал одягу, внаслідок яких 41-річний місцевий мешканець згодом загинув. Відомо, що про трагедію поліцію повідомила місцева медпрацівниця орієнтовно о 20:15.

Про інцидент повідомила пресслужба поліції Херсонщини у Facebook.

Під час проведення першочергових слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили ймовірного підозрюваного. Нині з ним проводяться слідчі дії, - повідомили у поліції.

Також херсонські правоохоронці встановили, що до скоєння підпалу одягу та жорстокого вбивства потерпілого може бути причетний 14-річний місцевий підліток, який вже неодноразово потрапляв в поле зору поліції.

Як розповів заступник начальника слідчого управління обласного главку поліції Віталій Марчук, потерпілим виявився 41-річний місцевий мешканець. За попередніми даними чоловік зловживав спиртними напоями, - додали у пресслужбі поліції.

За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками умисного вбивства. Розслідування справи проводять за статтею про умисне вбивство.

Проте, зауважимо, що видання "Обозреватель", посилаючись на власні джерела, повідомило, що на чоловіка напало двоє неповнолітніх школярів: "Підлітки 2006 і 2009 років народження підпалили місцевого жителя, коли він спав на узбіччі однієї з вулиць". Наразі мотиви нападників і деталі злочину з'ясовують слідчі.

Читайте також
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Loading...
Load next