Розпивали алкоголь: мешканець Стрийщини жорстоко вбив свого батька (фото)

Розпивали алкоголь: мешканець Стрийщини жорстоко вбив свого батька (фото)
Наразі досудове розслідування триває.

На Львівщині у Стрийському районі у селі Нижня Стинава сталось жахливе вбивство 66-річного чоловіка. Правоохоронці затримали підозрюваного. Ним виявився 22-річний син загиблого. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Львівщини.

Фото: Нацполіція Львівщини

Зазначається, що інцидент стався в ніч з 2 на 3 січня під час розпивання спиртних напоїв. Так, між підозрюваним та загиблим відбувся конфлікт, після якого 22-річний хлопець завдав своєму батькові ножових поранень, від яких той помер. 

Фото: Нацполіція Львівщини

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років., — йдеться в повідомленні.

Фото: Нацполіція Львівщини

Нагадаємо, раніше у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
У Львові знову вибухи У Львові знову вибухи
Loading...
Load next