"Чіплявся на дискотеці та дістав ніж": у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого

"Чіплявся на дискотеці та дістав ніж": у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого
Затриману повідомили про підозру, запобіжний захід для неї поки не обрали.

На Миколаївщині правоохоронці затримали жінку, яка смертельно поранила знайомого у місцевому Будинку культури. Про це 2 січня повідомила пресслужба Національної поліції у Facebook.

За інформацією поліції, 30-річна жителька одного із сіл Миколаївського району поранила ножем у живіт 25-річного чоловіка, який "виявляв до неї надмірну увагу на дискотеці". Повідомлення про вбивство до поліції надійшло 1 січня приблизно о 6.00.

За попередньою інформацією, місцевий мешканець чіплявся до жінки і навіть дістав ніж, щоб змусити її відповісти взаємністю. Ніж вона забрала й ударила ним нетверезого знайомого. Від отриманих поранень 25-річний потерпілий помер на місці, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років ув'язнення.  Затриману повідомили про підозру, запобіжний захід для неї поки не обрали.

Своєю чергою активіст Сергій Стерненко у Facebook написав, що жінку затримали за самозахист.


До неї чіплявся чоловік із ножем. Вона ніж відібрала та вдарила нападника. Це чиста необхідна оборона, відповідно до ч. 5 ст. 36 ККУ. Але поліціянти Миколаївщини не вміють читати закон, а тому жінку затримали і вже повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 — умисне вбивство! Увесь цей маразм, авжеж, підтримала прокуратура імені Венедіктової, — наголосив Стерненко.

Нагадаємо, 80-річний італієць вбив свою дружину, яка була родом із України.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Через ревнощі: на Рівненщині жінка зарізала чоловіка, щоб захиститися (фото) Через ревнощі: на Рівненщині жінка зарізала чоловіка, щоб захиститися (фото)
Про виявленого сусіда без ознак життя за місцем проживання до поліції повідомив 58-річний житель Вараша.
Били ножем у спину: у Рівному близнюки посеред вулиці намагались вбити жінку (відео 18+) Били ножем у спину: у Рівному близнюки посеред вулиці намагались вбити жінку (відео 18+)
Після нападу підлітків жінку госпіталізували до лікарні, а нападників вже затримали правоохоронці. Одна з версій поліції, інцидент трапився через комп’ютерні ігри, де присутня жорстокість.
Loading...
Load next