"Щоб не дісталися нікому задурно": одеські торговці облили кинуті сосни дизелем — тваринам їх давати не можна

"Щоб не дісталися нікому задурно": одеські торговці облили кинуті сосни дизелем — тваринам їх давати не можна
Комунальники Одеси зібрали понад 2.5 тисячі дерев і планували відвезти їх на годування тваринам.

Комунальники Одеси прибрали з вулиць понад 2,5 тис. кинутих сосен, але тваринам їх давати не можна, оскільки торговці облили їх дизельним паливом. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав журналіст Костянтин Андріюк.

Він зазначив, що багатьох дуже вразило відео, як торговці в Одесі викинули тисячі сосен на вулицю 1 січня, підкресливши, що ця історія має продовження.

За його словами, комунальники Одеси зібрали понад 2,5 тисячі дерев і планували відвезти їх на годування тваринам, але виявилося, що "торгаші перш ніж кинути сосни, спеціально облили їх соляркою": "Ну щоб не дісталися навіть задурно нікому". 

Деревцята — зіпсовані, тому комунальники були змушені відвезти їх на смітник. Але нічого, настане наступний грудень і "всьо хня, давай Міша по-новой"! Населення продовжить годувати торгашів. Бо "так всі роблять", — додав журналіст. 

Раніше повідомлялось, що на вулицях Дніпра та Одеси розкидали непродані новорічні ялинки.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Шар сягає 15-ти сантиметрів: на Одещині тисячі мертвих креветок викинуло на берег (фото) Шар сягає 15-ти сантиметрів: на Одещині тисячі мертвих креветок викинуло на берег (фото)
На берег Хаджибейського лиману, що під Одесою, викинуло тисячі мертвих креветок. Шар мертвих ракоподібних у деяких місцях досягає 15 сантиметрів.
"Цілив у дичину": на Одещині під час полювання чоловік застрелив свого приятеля (фото) "Цілив у дичину": на Одещині під час полювання чоловік застрелив свого приятеля (фото)
За трагічний випадок на полюванні чоловікові загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі за вбивство, вчинене з необережності.
Вода зеленого кольору: біля берегів Одеси "цвіте" Чорне море (відео) Вода зеленого кольору: біля берегів Одеси "цвіте" Чорне море (відео)
Мікроскопічні бактерії-водорості розмножилися у такій кількості, що пофарбували воду Чорного моря в яскравий зелений колір.
Loading...
Load next