Двох терористів "Л/ДНР" заочно засудили до 10 років позбавлення волі

Двох терористів "Л/ДНР" заочно засудили до 10 років позбавлення волі
СБУ продовжує викривати учасників незаконних збройних формувань для їхнього затримання й притягнення до відповідальності за злочини проти державної безпеки України.

За матеріалами контррозвідки СБУ двох бойовиків незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР» заочно засуджено до 10 років позбавлення волі. Бойовики протягом чотирьох років воювали проти України.

Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на СБУ.

Слідчі спецслужби встановили, що у 2014 році двоє громадян України приєдналися до лав терористичних організацій. Вони чинили збройний супротив силам АТО/ООС та обстрілювали позиції українських військових. Також задокументовано, що бойовики брали участь у боях в районі Донецької та Луганської областей, - йдеться в повідомленні.

Суд визнав обох бойовиків винними у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Вирок набув законної сили. Зловмисників оголошено у розшук.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СБУ у Львівській області під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
8 бойовиків "ДНР", які воювали у лавах армії рф, посадили на 15 років (відео) 8 бойовиків "ДНР", які воювали у лавах армії рф, посадили на 15 років (відео)
Їхня група потрапила у полон під час звільнення Сумщини ЗСУ.
СБУ затримала колаборанта з Одеси, який збирався присягнути «днр» (відео) СБУ затримала колаборанта з Одеси, який збирався присягнути «днр» (відео)
Зловмисником виявився місцевий мешканець, який із початком повномасштабного вторгнення рф розгорнув активну проросійську діяльність.
Loading...
Load next