Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)

Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.

Ватажок так званої "ДНР" Пушилін підписав "указ" про загальну мобілізацію в ОРДЛО. Аналогічну заяву зробив Леонід Пасічник, глава "ЛНР" про окуповані райони Луганської області.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на сайт Пушиліна.

Звертаюся до всіх чоловіків Республіки, здатних тримати в руках зброю, стати на захист своїх сімей, своїх дітей, дружин, матерів, - заявив Пушилін.

Він зазначив, що уже перші автобуси з мешканцями "ДНР" прибули до Ростовської області. Інформація про кількість евакуйованого населення розмістили на сайті так званого "МНС" окупаційної адміністрації ОРДО.

Станом на 06.30 19 лютого 2022 року кількість евакуйованого населення становила 6 тисяч 603 особи, з них  2 тисячі 436 дітей.

Окупанти повідомили, що крім централізованої евакуації населення на автобусах та особистим автотранспортом, сьогодні евакуацію здійснюватимуть і залізничним транспортом.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови
Для цього «Державний комітет оборони ДНР» під головуванням пушиліна прийняв рішення про «націоналізацію» стратегічних підприємств.
Росія виділить на утримання ОРДЛО близько 330 мільярдів гривень Росія виділить на утримання ОРДЛО близько 330 мільярдів гривень
Росія планує витратити на інтеграцію окупованого Донбасу близько 330 мільярдів гривень (900 мільярдів рублів).
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
Loading...
Load next