Психотропи через Інтернет та "закладки": у Запоріжжі судитимуть наркоторговців (фото)

Психотропи через Інтернет та "закладки": у Запоріжжі судитимуть наркоторговців (фото)
В "асортименті" Інтернет-крамниць був канабіс, амфетамін та екстазі.

Фігуранти розповсюджували наркотичні засоби та психотропні речовини на території Запорізької та сусідніх областей. Їхню незаконну діяльність припинили влітку минулого року. Зараз справу скеровано до суду.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Нацполіцію.

Організувала наркобізнес 22-річна місцева жителька. Разом із 26-річним співмешканцем вона  створила та адмініструвала чотири Інтернет-крамниці з продажу канабісу, амфетаміну та пігулок екстазі. Для збуту заборонених речовин лідерка угруповання залучила двох чоловіків: 1993 та 1995 року народження.

Фото: Нацполіція

Зловмисники реалізовували наркотичні засоби та психотропні речовини шляхом «закладок», які розвозили на власних автівках, при цьому, для конспірації своєї незаконної діяльності постійно змінювали номерні знаки транспортних засобів. 

Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили у фігурантів  канабіс, пігулки екстазі, марки ЛСД, банківські картки, автомобільні номери, сім-картки та фасувальні матеріали, а діяльність наркокрамниць заблокували.

Фото: Нацполіція

Зловмисникам загрожує ув’язнення на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. Їхні дії кваліфікуються за низкою статей КК України:

  • ч. 2 ст. 27 –  види співучасників;
  • ч. 3 ст. 307 –   незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою;
  • ч. 2 ст. 306 –  використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів;
  • ч. 1 ст. 263 –  незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами;

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві поліція викрила нарколабораторію та затримала драгдилера (відео) У Києві поліція викрила нарколабораторію та затримала драгдилера (відео)
Чоловіку загрожує ув’язнення на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
Наркотиків на 5 мільйонів гривень: прокуратура Києва викрила успішний наркобізнес (фото) Наркотиків на 5 мільйонів гривень: прокуратура Києва викрила успішний наркобізнес (фото)
Серед наркотиків, які продавали, канабіс та амфетамін.
Loading...
Load next