На Полтавщині іноземці викрали та понад тиждень незаконно утримували фермера (фото)

На Полтавщині іноземці викрали та понад тиждень незаконно утримували фермера (фото)
Викрадачі вимагали від чоловіка кошти, а також переписати на них свій бізнес і нерухомість.  

1 січня до поліції Полтавщини за допомогою звернувся 29-річний чоловік, який повідомив, що його 55-річний тесть мав приїхати до нього в гості 31 грудня 2021 року, але так і не доїхав. Заявник також зазначив, що з тестем раптово зник телефонний зв'язок і його місцеперебування родичам невідоме. Поліція одразу розпочала розшук. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Національну поліцію. 

Під час проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейським вдалося з'ясувати, що безвісти зниклий чоловік поїхав з дому на власному автомобілі. При подальшому відпрацюванні оперативної інформації, слідчі Полтавщини встановили, що безвісти зниклий 55-річний підприємець 30 грудня 2021 року виїхав автомобілем із Пирятина в напрямку Києва.

Фото: Нацполіція

Як з'ясувалось, пирятинця викрали іноземці, які тривалий час, із застосуванням фізичного насильства, вимагали від нього грошові кошти, а також переписати на їх користь бізнес і нерухоме майно. Наразі двох фігурантів, 1995 та 1986 років народження, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - розповів Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини.

За цим фактом слідчим підрозділ поліції, під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури розслідує кримінальні провадження, відкриті за кількома статтями.

Фото: Нацполіція

У разі визнання вини судом фігурантам загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео) Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео)
Семеро чоловіків входили до складу міжрегіонального злочинного угруповання та були причетні до скоєння тяжких злочинів. Зокрема вони неодноразово вимагали гроші у мешканців Київської та Чернігівської областей.
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину
Він місяць тримав волонтера у холодному туалеті непрацюючого дитячого оздоровчого табору та обмежував в їжі й питній воді свого "полоненого".
Loading...
Load next