Поліція викрила діяльність потужної нарколабораторії з виготовлення амфетаміну та "Альфа-PVP" (відео)

Поліція викрила діяльність потужної нарколабораторії з виготовлення амфетаміну та "Альфа-PVP" (відео)
Фігурант обладнав нарколабораторію в орендованому житловому будинку. Її потужності дозволяли зловмиснику виготовляти щомісяця близько 10 кг психотропів. Під час слідчих дій поліцейські вилучили заборонені речовини на понад 3,5 мільйона гривень.

Організував наркобізнес 26-річний житель м. Гребінка на Полтавщині. Він орендував на території району домоволодіння, де обладнав потужну нарколабораторію з виготовляння амфетаміну та «Альфа-PVP». Необхідні для виготовлення психотропів прекурсори чоловік замовляв через Інтернет.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Нацполіцію Полтавської області.

Зібравши необхідну доказову базу, оперативники і спільно зі слідчими слідчого управління обласної поліції та за силової підтримки бійців батальйону поліції особливого призначення провели обшуки за місцем проживання чоловіка та у приміщенні нарколабораторії.

В результаті заходів вилучено:

  • 60 л психотропу «Альфа-PVP» у рідкому стані,
  • понад 100 л прекурсорів,
  • лабораторне обладнання,
  • мобільні телефони,
  • планшет,
  • банківські картки,
  •  чорнові записи.
Фото: Нацполіція

Вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 3,5 млн грн.

Речові докази вилучено, а чоловіка затримано. Наразі вирішують питання про накладення арешту на його майно, вартістю близько 1,5 мільйона гривень.

Слідчі вже повідомили затриманому про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

За вчинене зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео) Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео)
Затриманий у столиці 55-річний іноземець виявився розшукуваним Інтерполом наркобароном Евеліном Баневим-Брендо. В Італії та Румунії йому загрожує покарання у вигляді 20 і 10,5 років за ґратами за незаконний обіг наркотиків.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото) Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото)
Під час спецоперації в Одесі правоохоронці СБУ затримали трьох співорганізаторів наркобізнесу, які намагались ввезти в Україну кокаїн у бананах.
Loading...
Load next