Через ревнощі: на Рівненщині жінка зарізала чоловіка, щоб захиститися (фото)

Через ревнощі: на Рівненщині жінка зарізала чоловіка, щоб захиститися (фото)
Про виявленого сусіда без ознак життя за місцем проживання до поліції повідомив 58-річний житель Вараша.

На Рівненщині у місті Вараш місцева жителька зарізала свого чоловіка. Про це повідомила пресслужба Національної поліції у Рівненській області.

Близько опівночі напередодні до правоохоронців зателефонував 58-річний мешканець Вараша й повідомив про виявлення 42-річного сусіда без ознак життя. Він також викликав «швидку», однак допомога потерпілому уже не знадобилася.

Фото: Національна поліція Рівненщини

Поліцейські встановили, що напередодні подружжя відпочивало у друзів. Чоловік приревнував дружину, оскільки вона залишилася у гостях і повернулася пізніше, ніж він. Зі слів жінки, під час з'ясування стосунків чоловік почав її душити, а вона, аби захиститися — взяла зі столу кухонний ніж, яким завдала чоловікові удар у живіт. Викликати «швидку» та поліцію жінка попросила сусіда. Втім, медики лише констатували смерть потерпілого. Відповідно до лікарського свідоцтва він помер внаслідок проникаючого ножового поранення черевної порожнини й масивної крововтрати, — йдеться в повідомленні.

Фото: Національна поліція Рівненщини

Зазначається, що підозрювану помістили в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за фактом завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Раніше жінка судимостей не мала.

Нагадаємо, раніше у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
"Чіплявся на дискотеці та дістав ніж": у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого "Чіплявся на дискотеці та дістав ніж": у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого
Затриману повідомили про підозру, запобіжний захід для неї поки не обрали.
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
Loading...
Load next