У Києві пограбували та побили відомого журналіста Андрія Куликова (фото)

У Києві пограбували та побили відомого журналіста Андрія Куликова (фото)
Нападникам загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

Вчора, 10 січня, Києві невідомі побили і пограбували чоловіка. У нього відібрали гроші, банківську карту і мобільний телефон. 

Як повідомляє РБК-Україна, з посиланням на джерело в правоохоронних органах, постраждав відомий журналіст Андрій Куликов.

У поліції заявили, що до них звернувся киянин та повідомив, що на проспекті Перемоги його пограбували невідомі. Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку. 

Ми з’ясували, що чоловіки під приводом «закурити» підійшли до  перехожого. Після відмови вони побили його, відібрали гаманець з грошима, мобільний телефон та банківську картку. Співробітники карного розшуку та бійці полку поліції особливого призначення № 1 протягом декількох годин встановили місцезнаходження двох грабіжників та виявили їх у одному з хостелів столиці, - зазначив тимчасово виконуючий обов'язки начальника відділу № 1 Шевченківського управління поліції Олег Ромаскевич.

Затримані:

  • раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області;
  •  23-річний мешканець Волинської області, який наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку. 
Фото: Нацполіція

Крім того, поліція перевіряє причетність ще двох осіб до нападу. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "грабіж". 

Шевченківський районний суд столиці обрав фігурантам запобіжні заходи – тримання під вартою. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі, — додав правоохоронець.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Розбійний напад у Києві: жінка з пістолетом намагалася пограбувати банк (відео) Розбійний напад у Києві: жінка з пістолетом намагалася пограбувати банк (відео)
У Києві жінка увірвалася до приміщення банку, погрожувала зброєю та вимагала 15 тисяч гривень. На виході з будівлі її чекали співробітники поліції.
"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео) "Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.
Замах на заступника голови АРМА: СБУ викрила причетних до нападу Замах на заступника голови АРМА: СБУ викрила причетних до нападу
Під час розслідування СБУ встановила, що замовники вимагали у виконавців не вбивати жертву, а налякати її за допомогою нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
Loading...
Load next