Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі

Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі
Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко заявив, що прокуратура вимагатиме в апеляції збільшення застави для підозрюваного у ДТП на проспекті Науки в Харкові.

Водій Toyota Land Cruiser, який підозрюється у наїзді на двох дітей у стані наркотичного сп'яніння, наразі перебуває в ізоляторі тимчасового затримання і застави ще не вносив.

Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко для Укрінформ

34-річний водій Toyota Land Cruiser, підозрюваний у наїзді на двох дітей у стані наркотичного сп'яніння, застави ще не вносив та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, - заявив Дмитро Чубенко.

За його інформацією, апеляційний суд у вихідні дні не працює.

Повного тексту судового рішення судді Київського райсуду Харкова Наталії Бородіної про обрання для підозрюваного такої низької застави поки не маємо. Тому не мали можливості повноцінно підготувати апеляційну скаргу, - зауважив речник прокуратури.

Як зазначив Чубенко, є підозра, що особа, яка має кримінальний досвід через низьку заставу може звільнитися та ховатися від слідства чи навіть втекти з країни. 

Вважаю, що в цієї ситуації вирок буде близький до максимального, і підозрюваний не отримає знову умовний строк, - додав речник.

Раніше повідомлялось, що водій Toyota, який у Харкові на пішохідному переході в'їхав у 2 дітей, своєї провини не визнавав.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики Експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики
Глава МВС України хоче запровадити експрес-тести для перевірки водіїв на наркотики.
Смертельна ДТП з неповнолітнім у Харкові: з'явилося кілька нових свідків Смертельна ДТП з неповнолітнім у Харкові: з'явилося кілька нових свідків
Виявили 5 очевидців події, які ще не давали свідчення. Адвокатам вдалося це зробити завдяки дослідженню матеріалів ЗМІ.
Водій, що збив двох дітей у Харкові, поводився неадекватно — очевидці (відео) Водій, що збив двох дітей у Харкові, поводився неадекватно — очевидці (відео)
Про це зазначили очевидці ДТП, які у той момент вибігли на перехрестя.
Loading...
Load next