На Вінниччині п'яна дівчина розписала прапор України лайкою, їй загрожує ув'язнення

На Вінниччині п'яна дівчина розписала прапор України лайкою, їй загрожує ув'язнення
Проводиться досудове розслідування.

Поліція встановила особу зловмисниці, яка в ніч на 12 січня з адміністративного приміщення Оленівського старостинського округу Вороновицької ТГ зняла Державний Прапор України та зробила на ньому нецензурний напис. Повідомляє сайт Національної поліції.

За словами начальника Відділу поліції №5 Вінницького РУП Андрія Оберняка, повідомлення про правопорушення надійшло до поліції від старости села. Вжитими розшуковими заходами поліцейські встановили особу, причетну до цього. Нею виявилась 18-річна місцева мешканка.

Як з’ясувалось, підозрювана, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння,  вчинила правопорушення через неприязні стосунки з працівницею старостату, - йдеться у повідомленні. 

Поліція розпочала кримінальне провадження за наругу над державними символами. За таке правопорушення передбачено покарання до трьох років позбавлення волі.   

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео) У Херсоні обвалився флагшток вартістю у 8 мільйонів гривень (відео)
На щастя, постраждалих немає, однак конструкція впала прямо на припаркований Lexus, і буквально розчавила автомобіль.
Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму
Верховний суд Криму оголосив вирок громадянину України Івану Яцкіну за кримінальною справою про нібито збір та передачу Україні інформації, що становить державну таємницю Росії. Чоловіка засудили до 11 років ув'язнення у колонії суворого режиму.
"Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою "Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою
Одеські поліцейські затримали чоловіка в одязі із зображенням комуністичної символіки. Через свої дії чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.
Loading...
Load next