"У*бан тупорилий": у Буковелі компанія туристів влаштувала стрілянину та погрожувала іншим (відео)

"У*бан тупорилий": у Буковелі компанія туристів влаштувала стрілянину та погрожувала іншим (відео)
Двоє чоловіків та агресивна жінка кидалися на людей.

В Буковелі у готелі Home Hotel неадекватні туристи влаштували стрілянину під вікнами чужого номера. Коли саме стався інцидент невідомо, проте йому надали розголосу 13 січня. Про це йдеться на сторінці у Facebook Павла Кашчука.

Зазначається, що невиховані відпочивальники почали погрожувати своїм сусідам і навіть патрульним поліцейським, які приїхали на виклик.

Павло Кашчук з Києва розповів, що поліцейських у готель викликали його близькі друзі, під вікнами яких пролунали 20 – 30 пострілів. Люди відпочивали у Карпатах з дітьми і почали переживати за свою безпеку.

На вулиці два тіла із пістолетом намагаються його перезарядити. Здається, що один із двох ось-ось або застрелиться, або застрелить іншого. На нормальні зауваження огризалися та погрожували, як кажуть, "фізичною розправою", — пояснив чоловік.

Після цього до готелю прибули патрульні, але на той момент неадекватні туристи вже встигли заховатися у свій номер. Правохоронці почали вести з ними спокійну бесіду крізь прочинені двері, а свідки надали свідчення у письмовому вигляді.

Але турист, який викликав поліцію, зрозумів, що справу намагаються вирішити "по-тихому". Тому він заявив порушникам та поліцейським, що не дасть цього зробити й буде писати заяву.

Коли стрільці та жінка з їхньої компанії почули такі слова, то почали відверто погрожувати опоненту і навіть правоохоронцям, кидаючись на них.

Як ви вважаєте, яка реакція поліцейських? Звинувачують мого друга, який, звичайно, теж на емоціях вже, у створенні конфлікту. Один зі стрільців називається полковником у відставці Славою, продовжує погрожувати розправою. Копи вилучають пістолет і їдуть, нікого не затримавши. Радять знову дзвонити, "якщо щось не так". Посоромилися чи побоялися? Може, перенервували? Я не розумію, — обурився Кашчук.

 

Тут вже повинно було все закінчитися після приїзду поліції, але ні. Адже агресивні відпочивальники продовжили погрожувати. Автор публікації припустив, що через таку безкарність неадекватна компанія цілком могла дістати звідкись іншого пістолета. Крім того, він поцікавився, яка в такому разі відповідальність чекала би на поліцейських, які швидко залишили місце обурливого інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українців вразили ціни на відпочинок у Буковелі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
У Запоріжжі водія маршрутки покарали за побиття пасажира-пенсіонера (відео) У Запоріжжі водія маршрутки покарали за побиття пасажира-пенсіонера (відео)
Відео конфлікту встигли зазняти місцеві мешканці, які перебували у маршрутці та почали погрожувати водієві за скоєне поліцією. Згодом після розголосу інциденту водія звільнили з роботи, а у поліції на нього завели кримінальну справу.
У Польщі семеро невідомих напали на українця та закидали його пляшками У Польщі семеро невідомих напали на українця та закидали його пляшками
У Польщі семеро невідомих чоловіків чіплялися до усіх перехожих, а згодом почали переслідувати українця. Вони напали на громадянина України та закидали його пляшками.
У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео) У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)
Поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. Внаслідок цього був поранений патрульний та цивільний.
Loading...
Load next