У Запоріжжі водія маршрутки покарали за побиття пасажира-пенсіонера (відео)

У Запоріжжі водія маршрутки покарали за побиття пасажира-пенсіонера (відео)
Відео конфлікту встигли зазняти місцеві мешканці, які перебували у маршрутці та почали погрожувати водієві за скоєне поліцією. Згодом після розголосу інциденту водія звільнили з роботи, а у поліції на нього завели кримінальну справу.

У Запоріжжі в маршрутці стався конфлікт між пасажиром похилого віку та водієм громадського транспорту. Водій маршрутного автобуса обматюкав і вдарив дверима літнього пасажира на очах інших людей. За словами очевидців, інцидент стався в маршрутці №85, коли до неї намагався зайти 82-річний дідусь.

Проте, за інформацією поліції у Запорізькій області, водія, який побив пенсіонера в Запоріжжі на зупинці по вулиці Чумаченка, звільнили, а поліція розпочала щодо дій чоловіка кримінальне провадження. 

Місцеві мешканці, які стали свідками та очевидцями даної події  відразу викликали правоохоронців.

Ця ситуація набула широкого суспільного резонансу: в соціальній мережі з’явилось відео, на якому зафільмовано як водій маршрутного автобусу  спочатку наніс удар людині похилого віку ногою в живіт,  а потім дверима вдарив пенсіонера по обличчю, - повідомили у поліції.

Відомо, що після розголосу інциденту, працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції зв'язалися з представниками фірми-перевізника, на яку працював цей водій. Так, учора, 10 вересня компанія звільнила зазначеного водія.

За дії звільненого водія у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 125 - Умисне легке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України: "За результатами призначеної судово-медичної експертизи діям водія маршрутного таксі буде надано остаточну правову кваліфікацію. Санкція за статтею передбачає штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 150 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 1 року, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 2 років".

-Нагадаємо, що внаслідок сильного удару в голову 82-річний дідусь упав. Жорстокі дії водія обурили пасажирів, а одна із жінок стала попереду маршрутки, щоб заблокувати водієві подальший рух. Решту ж очевидців ситуації, здебільшого це були жінки, одразу кинулися надавати допомогу дідусеві, а хтось викликав на місце поліцію.

Читайте також
"Задовбав вже": у Запоріжжі водій маршрутки вдарив пенсіонера дверима по голові (відео) "Задовбав вже": у Запоріжжі водій маршрутки вдарив пенсіонера дверима по голові (відео)
Літньому пасажиру дісталося від водія за те, що він намагався зайти в салон з тачкою, однак водієві це не сподобалась. Чоловік нецензурними словами вилаяв дідуся, а згодом вдарив дверима по голові.
У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото) У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.
У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото) У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото)
У Запоріжжі школярка звела рахунки з життям. У передсмертній записці написала, що у школі її цькуали, і терпіти це вона більше не хотіла.
Loading...
Load next