Ховали у продукти: у Вінницькій області перекрили канал постачання наркотиків у колонію (фото, відео)

Ховали у продукти: у Вінницькій області перекрили канал постачання наркотиків у колонію (фото, відео)
12 січня поліцейські за силової підтримки бійців КОРДу та оперативного відділу виправної колонії «Циклон» провели санкціоновані обшуки.

На Вінниччині ліквідували канал постачання наркотиків у виправну колонію. Злочинну діяльність організував ув'язнений. Про це повідомляє пресслужба МВС.

Зазначається, що поліція провела обшуки в камерах та за місцем проживання зловмисників. У підозрюваних вилучили наркотичні речовини, мобільні телефони, чернові записи, сім-картки та інші докази. Причетним до злочинної діяльності загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Фото: Портал МВС

Організував канал постачання наркотичних речовин на закриту територію 32 – річний ув’язнений однієї з колоній області. Він підтримував кримінальні традиції,  чим здобув авторитет серед інших засуджених та отримав статус, так званого, «смотрящого». До злочинної діяльності він залучив, раніше судимих  жителів  Запоріжжя, які перебували на волі. Спільники передавали засудженим психотропні речовини, сховані у продукти. У подальшому засуджені передавали наркотичний засіб організатору групи, — повідомляє пресслужба.

Фото: Портал МВС

Своєю чергою як повідомили у пресслужбі ЗУ Держприкордонслужби, ввечері 13 січня у пункті пропуску "Шегині" прикордонники зупинили для перевірки автобус сполученням "Київ - Зелена Гура", який їхав до Польщі. 

До перевірки залучили службового собаку. Пес виявив згорток наркотиків, що був захований під сидінням. За попередніми даними, один з пасажирів заховав марихуану. На місці події працювали правоохоронці. 

 

Нагадаємо, раніше наркоторговець ввіз до України кокаїн на 10 млн грн.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У оздоровчому таборі на Одещині отруїлися шестеро дітей У оздоровчому таборі на Одещині отруїлися шестеро дітей
В таборі на Одещині напередодні змагань отруїлися шестеро дітей віком від 8 до 10 років. Діти харчувались в їдальні на території закладу, однак згодом вони потрапили до лікарні із харчовим отруєнням та інтоксикацією.
У Житомирі чоловік знайшов у ковбасі щурячі лапи та хвіст (відео 18+) У Житомирі чоловік знайшов у ковбасі щурячі лапи та хвіст (відео 18+)
Мешканець Житомира разом із другом купили в одному із місцевих магазинів ковбасу - розрізавши "м'ясний" виріб чоловіки виявили щурячий хвіст та лапи.
Loading...
Load next