Зіткнення вантажівки та легковика: у ДТП під Києвом загинула 11-річна дівчинка (фото)

Зіткнення вантажівки та легковика: у ДТП під Києвом загинула 11-річна дівчинка (фото)
Матір дитини та 28-річний водій вантажівки не постраждали.

У Київській області внаслідок зіткнення вантажівки та легкового автомобіля 15 січня загинула 11-річна дівчинка, її батька госпіталізували. Про це повідомила у Facebook пресслужба поліції регіону.

Смертельна аварія сталася приблизно о 17.45 у Вишгородській територіальній громаді.



За попередніми даними, 66-річний водій автомобіля Honda, який працює лікарем, здійснював виїзд на головну дорогу з котеджного містечка Межиріччя, — йдеться в повідомленні поліції.

Фото: Поліція Київської області

Через зіткнення водій Honda та його 11-річна донька дістали тілесні ушкодження, їх доправили в лікарню. У медзакладі дівчинка від травм померла. Мати дитини і 28-річний водій вантажівки не постраждали.

Фото: Поліція Київської області

Наразі поліція встановлює всі обставини ДТП.

Фото: Поліція Київської області

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото) В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)
Внаслідок аварії загинуло п'ятеро осіб - троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Водій вантажівки, в яку в'їхав мікроавтобус, при цьому майже не постраждав.
Loading...
Load next