У Києві через повідомлення про мінування евакуюють людей з ТРЦ (доповнюється)

У Києві через повідомлення про мінування евакуюють людей з ТРЦ (доповнюється)
Напередодні у ряді українських міст "замінували" всі ТРЦ.

У Києві вдень 16 січня надійшли анонімні повідомлення про мінування трьох торгово-розважальних центрів. Людей евакуюють з будівель. Про це пише РБК-Україна повідомила речник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій по Києву Світлана Водолага.

За її словами, повідомлення про мінування ТРЦ надійшли в Службу безпеки України (СБУ) близько 13:30.

У Києві замінували універмаг "Україна", ТРЦ Ocean Plaza і "Гулівер", - сказала Водолага.

Вона зазначила, що з будівель ТРЦ проводиться евакуація відвідувачів і персоналу. На місці працюють співробітники поліції, фахівці вибухотехнічної служби та кінологи зі службовими собаками. Вони шукають вибухові та підозрілі предмети.

Нагадаємо, що у Києві знову повідомили про мінування аеропорту "Жуляни".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри
Системні анонімні дзвінки, пошуки вибухівки та паніка у людей - у такій реальності живуть міста України останніми днями.
У Києві замінували всі аеропорти та дві нові станції метро (ОНОВЛЕНО) У Києві замінували всі аеропорти та дві нові станції метро (ОНОВЛЕНО)
До поліції знову прийшло анонімне повідомлення.
Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото) Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото)
У Запоріжжі п'яний молодик погрожував підірвати торговий центр, у випадку якщо йому не дадуть мільйон доларів та гелікоптер. Під час переговорів чоловік знизив свої вимоги та суму до 15 тисяч доларів.
Loading...
Load next