7-річний хлопчик у Києві підпалив ТРЦ «Космополіт» - поліція

7-річний хлопчик у Києві підпалив ТРЦ «Космополіт» - поліція

У Києві правоохоронці розслідують пожежу в ТРЦ на території Солом’янського району, кримінальне провадження розпочате за фактом умисного знищення або пошкодження майна.

Про це повідомила поліція Києва.

Інформація про пожежу в ігровій кімнаті ТРЦ надійшла правоохоронцям ввечері 13 січня.

Під час огляду місця події й опрацювання відео з камер внутрішнього спостереження поліцейські у співпраці зі службою безпеки ТРЦ встановили, що пожежа виникла внаслідок умисного підпалу, який здійснив семирічний хлопчик – відвідувач парку розваг.

Батьки разом із дитиною запрошені до Солом’янського управління поліції для дачі показань.

Слідчі розпочали провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

У поліції закликають громадян спілкуватися зі своїми дітьми та роз’яснювати їм правила поводження з вогнем і легкозаймистими матеріалами.

Пам’ятайте, ігри з вогнем можуть призвести до трагічних наслідків, – наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, Держмитслужба перейшла на нову електронну систему GMS

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
Loading...
Load next