Смертельна ДТП у Харкові: суд продовжив арешт 16-річному водію Infinity (відео)

Смертельна ДТП у Харкові: суд продовжив арешт 16-річному водію Infinity (відео)
6 жовтня приблизно о 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Aveo та Infiniti, який рухався на червоний сигнал світлофора та за кермом якого перебував підозрюваний.

Червонозаводський суд Харкова продовжив до 19 березня арешт 16-річному Миколі Харківському, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП у Харкові. Про це повідомило УНН.

Суд продовжив до 19 березня запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, — сказав Чубенко.

Микола Харківський міг вийти з СІЗО 26 січня. 
Нещодавно суддя Червонозаводського суду Харкова Тетяна Янцовська заявила самовідвід у справі 16-річного Харківського. Вона раніше дала два роки умовно Харківському, який поранив із травматичного пістолета у 2019 році двох людей.

Спікер прокуратури Харкова Дмитро Чубенко повідомляв, що суддя Червонозаводського суду Харкова Ірина Блага, сьогодні, 19 січня розгляне клопотання прокуратури про продовження строку застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Миколі Харківському.

Підготовче засідання має проводити суддя Сіренко Ю.Ю., яка була визначена автоматизованою системою, як тільки вийде з лікарняного. За попередньою інформацією, суддя Сіренко Ю.Ю. не вийшла з лікарняного, тому підготовче засідання, можливо, буде відкладено на іншу дату, — розповів Чубенко.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото) Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото)
У Харкові 2 травня у квартирі на вулиці Дружби Народів виявили мертвими молоду пару - 24-річну жінку та 29-річного чоловіка. Правоохоронцям вдалось спіймати підозрюваного у жорстокому вбивстві, однак той повідомив поліцейським дещо іншу версію трагедії.
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Loading...
Load next