На Закарпатті зіткнулись Volkswagen із мікроавтобусом

На Закарпатті зіткнулись Volkswagen із мікроавтобусом
У лобовому зіткненні водій Volkswagen та двоє його пасажирів загинули на місці ДТП. Водій мікроавтобусу перебуває у реанімації з численними травмами.

На відрізку дороги між селами Косонь та Велика Бийгань Берегівського району зіткнулися  автомобілі «Volkswagen Рassat» та «Mercedes-Benz». Повідомляє Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

За попередніми даними, водій легковика «Volkswagen Рassat», 62-річний мешканець села Княгиня, що на Ужгородщині, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz».

Наразі поліцейські працюють на місці події та з’ясовують усі обставини ДТП. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next