У Києві "замінували" всі школи: поліція перевіряє заклади освіти

У Києві "замінували" всі школи: поліція перевіряє заклади освіти

Поліція Києва проводить перевірку анонімної інформації про нібито замінування всіх шкіл столиці. Повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Є повідомлення про нібито мінування всіх шкіл Києва. Повідомлення надійшло на call-центр СБУ. Поліція проводить перевірку інформації, - сказали  у столичному главку поліції.

Новина доповнгюється...

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві замінували Апеляційний суд і школи У Києві замінували Апеляційний суд і школи
16 січня у Києві замінували кілька ТРЦ, відвідувачів та персонал евакуювали. 17 січня в Києві "мінували" три станції метро. На вхід і вихід були закриті станція "Театральна", "Дарниця" і "Позняки".
Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри
Системні анонімні дзвінки, пошуки вибухівки та паніка у людей - у такій реальності живуть міста України останніми днями.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next