В окупованому Криму також "мінують" школи

В окупованому Криму також "мінують" школи
18 січня невідомий повідомив про "мінування" шкіл у Севастополі, а 19 січня учнів Керченського політеху евакуювали через повідомлення про закладену бомбу.

В окупованому кримському місті Сімферополь 21 січня скасували заняття у школах після численних анонімних повідомлень про нібито закладені в навчальних закладах вибухові пристрої.

Повідомляє "Крыминформ" із посиланням на в.о. голови адміністрації Сімферополя Максима Балахонова

Прийнято рішення щодо скасування занять сьогодні у всіх школах Сімферополя, - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про "мінування" надійшли в п'ятницю вранці електронною поштою, повідомило джерело в екстрених службах окупованого півострова.

За його словами, загалом анонімні листи отримали близько 20 шкіл. Спочатку повідомлялося про 10 шкіл. Проводиться евакуація людей та перевірка приміщень.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Другий раз на день: у Кривому Розі повідомили про замінування всіх шкіл міста Другий раз на день: у Кривому Розі повідомили про замінування всіх шкіл міста
Мінування по всій Україні продовжуються.
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму
Російські літаки "долітались" до Криму. Український суд за клопотанням прокуратури АР Криму та міста Севастополя арештував 12 літаків російського авіаперевізника який здійснював польоти до закритого Україною пункту пропуску "Сімферополь-авіа".
Loading...
Load next