Розхитують ситуацію в країні: за хвилею псевдомінувань в Україні стоїть РФ — СБУ (відео)

Розхитують ситуацію в країні: за хвилею псевдомінувань в Україні стоїть РФ — СБУ (відео)
До поширення хвилі псевдомінувань залучають громадян України, які діють з хуліганських мотивів чи заради розваги, не усвідомлюючи до кінця всі можливі наслідки.

Служба безпеки України встановила, що саме спецслужби РФ активно використовують псевдомінування об’єктів соціальної сфери та критичної інфраструктури, як один із елементів гібридної війни для посилення тиску на Україну.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на СБУ.

В СБУ наводять статистичні дані: якщо впродовж 2021 року СБУ зафіксувала понад 1100 завідомо неправдивих анонімних повідомлень, то з початку 2022 року їх надійшло вже понад 300. Наразі жодне з них після ретельних перевірок не підтвердилось.

Мета спецслужб країни-агресора очевидна – створити умови додаткового тиску на Україну, посіяти тривогу та паніку в суспільстві. На жаль, такі інформаційно-психологічні спеціальні операції – реалії сучасних гібридних воєн, і ми маємо чітко це усвідомлювати, — наголошують в СБУ.

За попередньою інформацією, до поширення хвилі псевдомінувань залучають громадян України, які діють з хуліганських мотивів чи заради розваги, не усвідомлюючи до кінця всі можливі наслідки.

Нагадаємо, сьогодні СБУ уже викрила двох осіб, які причетні до неправдивих повідомлень про замінування у різних містах:

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Хотіли порозважатися: СБУ викрила трьох підлітків, які замовляли псевдозамінування (відео) Хотіли порозважатися: СБУ викрила трьох підлітків, які замовляли псевдозамінування (відео)
СБУ продовжує викривати прояви гібридної агресії РФ проти України.
Верховну Раду "замінували", а сайти держструктур знову не працюють: ОНОВЛЕНО (відео) Верховну Раду "замінували", а сайти держструктур знову не працюють: ОНОВЛЕНО (відео)
На 17:00 у Верховній Раді планували голосування за введення надзвичайного стану в Україні.
Loading...
Load next