За останню добу російські війська понад вісім разів обстріляли селища на Донбасі — ООС (відео)

За останню добу російські війська понад вісім разів обстріляли селища на Донбасі — ООС (відео)
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.

Упродовж минулої доби, 22 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення: 3 обстріли, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, а також застосування БПЛА.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на повідомлення ООС.

  • Неподалік Травневого та безпосередньо по населеному пункту Травневе ворог двічі відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів.
  • Поблизу Водяного Донецької області російські найманці здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів. Крім цього, противник залучив безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-25.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав бойове травмування, він перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Станом на 11 годину 23 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

  • В напрямку Водяного окупанти 4 рази відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також гранатометів різних систем.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Зазначено, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські війська обстріляли два селища на Луганщині - ООС Російські війська обстріляли два селища на Луганщині - ООС
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
На Різдво - обстріли: війська РФ вкотре порушують режим тиші (відео) На Різдво - обстріли: війська РФ вкотре порушують режим тиші (відео)
Загиблих чи поранених внаслідок обстрілів немає.
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
Loading...
Load next