У Львові повідомили про замінування всіх шкіл (оновлено)

У Львові повідомили про замінування всіх шкіл (оновлено)
Україною котиться хвиля замінувань громадських місць, шкіл і т.д

У Львові повідомили про замінування всіх шкіл. Повідомляє Суспільне Львів.

У Львові триває евакуація учнів із шкіл через повідомлення про замінування.

Керівниця міського управління освіти Леся Васюта повідомила, що інформація про замінування усіх шкіл міста надійшла у Службу безпеки України. Всі школи повідомлені про замінування, зараз триває евакуація. Також вчителі повідомляють батьків, аби дітей забрали додому.

Інформацію про замінування підтвердила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська. За її словами, зараз триває перевірка навчальних закладів та прилеглих територій.

Це вже в нас не перша евакуація за досить таки нетривалий час. Діти вже навчені, працівники навчені. Оголосили сигнал евакуації: ми у Viber-групі передали, що евакуація, дали три рази по три довгих дзвінки. Діти вже знають. Діти швиденько одягнулися і вчителі швидко вивели усіх на вулицю, – директорка 22 школи Ірина Бліновська.

У цій школі евакуювали сім класів, решта учнів навчаються онлайн. Станом на 27 січня учні старших класів навчаються дистанційно. Також онлайн навчається частина молодших класів львівських шкіл.

Це вже втретє від початку року у Львові перевіряють усі школи через повідомлення про замінування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку
Нетвереза жінка була у небезпеці, адже вона знаходилася на суцільній смузі та її могла збити машина.
Знову евакуація: у Львові надійшло повідомлення про "замінування" шкіл Знову евакуація: у Львові надійшло повідомлення про "замінування" шкіл
На місці подій працюють правоохоронці.
Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри
Системні анонімні дзвінки, пошуки вибухівки та паніка у людей - у такій реальності живуть міста України останніми днями.
Loading...
Load next