Знову евакуація: у Львові надійшло повідомлення про "замінування" шкіл

Знову евакуація: у Львові надійшло повідомлення про "замінування" шкіл
На місці подій працюють правоохоронці.

Львівські школи були змушені припинити навчання через повідомлення про замінування.

Правоохоронці розпочали обстеження навчальних закладів. Як уточнили у пресслужбі Львівської міської ради, надійшло повідомлення про замінування усіх шкіл Львова. Повідомляє  ЛОДА.

З навчальних закладів евакуюють учнів та працівників.

Ми діємо за протоколом. Класні керівники інформують батьків, дітей евакуюємо на вулицю, батьки приходять і забирають їх додому. Приміщення – на поверхах, всередині та ззовні – відповідні служби обстежують на наявність невідомих предметів та вибухонебезпечних матеріалів, – розповіла керівниця міського управління освіти Леся Васюта.

Це вже вдруге від початку року у Львові перевіряють повідомлення про замінування усіх міських шкіл.

Новина доповнюється...

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри
Системні анонімні дзвінки, пошуки вибухівки та паніка у людей - у такій реальності живуть міста України останніми днями.
На Херсонщині батька з сином віднесло на матраці в море: тіло дитини знайшли біля берега (фото) На Херсонщині батька з сином віднесло на матраці в море: тіло дитини знайшли біля берега (фото)
Відпочивальники, батько і син приїхали зі Львова. Однак, біля берега у воді працівники Нацполіції знайшли тіло дитини, а пошуки тіла батька й досі тривають.
Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео) Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео)
Неспокійна середа. Нині учнів та працівників усіх львівських шкіл терміново евакуювали через анонімне повідомлення про замінування. Як усе відбувалось та чи хоч десь знайшли вибухівку, дізнавалися наші журналісти.
Loading...
Load next