Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку

Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку
Нетвереза жінка була у небезпеці, адже вона знаходилася на суцільній смузі та її могла збити машина.

На Львівщині поліцейські врятували жінку, яка стояла навколішки та плакала прямо посеред дороги. Патрульні помітили її на трасі Київ-Чоп, поряд з містом Броди. Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції Львівської області у Facebook.

7 лютого, приблизно о 4:00 ранку, копи їхали трасою та побачили посеред дороги жінку. Вона стояла навколішки та плакала. Жінка була у небезпеці, адже її могла збити машина.

Поліцейські Роман Макітра та Мар’ян Мацигін негайно відреагували, адже була небезпека не лише для неї, а й для інших учасників дорожнього руху. Вони переконалися, що в жінки не має ушкоджень і забрали її з дороги, - йдеться у повідомленні.

Поліцейські забрали невідому з дороги та переконалися, що у неї немає травм. Виявилось, що жінка опинилася посеред траси після вживання алкоголю.

Інспектори встановили, що 27-річна мешканка сусідньої області приїхала на Львівщину з друзями відпочивати. Після спільного вживання алкоголю, жінка залишилася ночувати в готелі, звідки вийшла гуляти. Але як опинилася серед траси й де зараз знаходиться, жінка не пам’ятала, - розповіли у пресслужбі.

Поліцейські зателефонували батькам жінки та розповіли їм, де вона знаходиться. За нетверезою мешканкою сусідньої області приїхав її батько. Він забрав доньку зі стаціонарного поста поліції. 

Нагадаємо, що у Києві побили радника генпрокурорки Ірини Венедіктової. Зураба Адеішвілі госпіталізували.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Після суду кулаками не махають: сімейний насильник зі Львова сяде в тюрму за напад на адвоката своєї дружини Після суду кулаками не махають: сімейний насильник зі Львова сяде в тюрму за напад на адвоката своєї дружини
Юрій Бокоч побив адвоката одразу після суду, який заборонив йому наближатись до дружини.
Вибух у львівському будинку (ВІДЕО) Вибух у львівському будинку (ВІДЕО)
Зруйновані стіни та ледь врятовані життя: троє осіб постраждали внаслідок вибуху газової колонки в будинку на вул. Замарстинівській.
Поліція затримала у Львові 32-річну наркодилерку-рецидивістку Поліція затримала у Львові 32-річну наркодилерку-рецидивістку
Наркотики продавалися у квартирі організаторки, а також з дому двох інших учасників банди.
Loading...
Load next