Били та грабували людей: під Харковом затримали злочинну банду (фото, відео)

Били та грабували людей: під Харковом затримали злочинну банду (фото, відео)
Правоохоронці Харківщини провели спецоперацію із затримання кримінального угруповання, яке «спеціалізувалося» на розбоях. Останньою жертвою злочинної групи став 84-річний чоловік.

На Харківщині правоохоронці затримали банду. Група зловмисників чинила розбійні напади. Повідомляє портал МВС.

Фото: Нацполіція

До поліції надійшла інформація, що в області орудує угруповання, учасники якого видавали себе за поліцейських і грабували, били людей.

Фото: Нацполіція

Правоохоронці "гарячими" слідами затримали банду. Вони встановили, що організував її 39-річний уродженець Росії. Він був неодноразово судимий за розбої та наркотики. Він також залучив до криміналу 38-річного мешканця Харківської області та двох уродженців однієї з країн Кавказького регіону, 33-х та 50-ти років. Усі чоловіки також були раніше засуджені.

За даними поліції, минулого року зловмисники побили неповнолітнього хлопця. Коли він був непритомний його обікрали, взявши сумку з цінними речами, готівкою у сумі майже 7 тисяч гривень та документами.

Фото: Нацполіція

Також банда напала і на жителя області, який займався обміном валют та грошовими позиками.

Проте першим у списку жертв розбійників опинився 84-річний пенсіонер, який нібито мав певні заощадження. Щоб врятувати дідуся, який міг не витримати тортур злочинців, правоохоронці оперативно вжили комплекс заходів та провели спецоперацію із затримання.

Фото: Нацполіція

Двері квартири пенсіонер відчинив зловмисникам сам, адже вони представилися співробітниками поліції. Потрапивши до будинку, подільники накинулися на чоловіка з кулаками, а щоб не кричав, скотчем заклеїли рота. У цей момент спрацювали бійці спецпідрозділу КОРД, - йдеться у повідомленні.

Усіх чотирьох чоловіків правоохоронці затримали на місці злочину. Під час обшуку у них вилучено ніж, скотч, рукавички, банківські картки потерпілого. Крім того, вилучено автомобіль, на якому пересувалися зловмисники.

Членам банди загрожує до 12 років позбавлення волі. Проводяться подальші слідчі дії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії
На Херсонщині Служба безпеки України затримала злочинців які тероризували й залякували місцеве населення. Роботу зловмисників, за даними спецслужби, координували "злодії в законі" з Росії.
СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині
Служба Безпеки України затримала декілька автобусів із 60-тьма "тітушками", які мали завдання створити "картинку для російських ЗМІ". Провокаторів вдалось затримати на Харківщині з боку Донецька, Дніпра та Полтави.
Loading...
Load next