У Дніпрі два підлітки провалились під кригу: один хлопець втонув (фото)

У Дніпрі два підлітки провалились під кригу: один хлопець втонув (фото)
Обоє хлопців були 2004 року народження.

Увечері 29 січня на річці Дніпро підліток провалився під лід. Подія трапилась в обласному центрі на пляжі острова Монастирський.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДСНС у Дніпропетровській області.

За повідомленням направили відділення водолазно-рятувальної групи. По прибуттю до місця події водолази-рятувальники попередньо встановили, що під час спроби купання у річці, 2 хлопців (2004 року народження) провалилися під кригу на відстані 30 метрів від берега.

Один з них вибрався на кригу, інший підліток зник під водою.

Фото: ДСНС

Водолази провели пошукові роботи. Вони обстежили 400 кв. м підводної акваторії річки на глибині 7 м, не виявивши зниклого хлопця.

Фото: ДСНС

Сьогодні, 30 січня, водолази знову провели пошукові роботи.

Обстеживши 2500 кв. м підводної акваторії річки Дніпро, на відстані 50 метрів від берега та на глибині 6 метрів знайшли тіло хлопця, який потонув напередодні. Його доправили на берег.

Фото: ДСНС

Нагадаємо, сьогодні 14 людей постраждали внаслідок перекидання рейсового автобуса "Харків-Слупськ" на Львівщині.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі дві дівчинки провалились під лід: одну знайшли без ознак життя (відео) У Кривому Розі дві дівчинки провалились під лід: одну знайшли без ознак життя (відео)
Спецслужби шукали дівчинку понад дві години.
Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео) Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)
Поблизу Дніпра сталася аварійна пожежа трансформатора. Над селищем виник величезний чорний стовп диму, а жителі залишилися без світла.
У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19 У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19
У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні померла 11-річна пацієнтка, яка раніше хворіла на коронавірус. 
Loading...
Load next