14 людей постраждали внаслідок перекидання рейсового автобуса "Харків-Слупськ" на Львівщині

14 людей постраждали внаслідок перекидання рейсового автобуса "Харків-Слупськ" на Львівщині
В автобусі перебувало 40 пасажирів. Поліція відкрила провадження за фактом ДТП.

Чотирнадцять людей постраждали внаслідок перекидання рейсового автобуса "Харків-Слупськ" (Польща) в ніч на неділю в Золочівському районі (Львівська обл.). Повідомили в ДСНС.

30 січня о 2:03 поблизу с.Хватів Золочівського району на автодорозі М-06 "Київ-Чоп" внаслідок з'їзду в кювет з подальшим перекиданням на бік рейсового автобуса "Харків-Слупськ" (Польща) постраждали 14 осіб, які з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в лікарню, – йдеться в повідомленні на сайті відомства.

Від ДСНС залучалося 8 осіб та 2 одиниці техніки.

В автобусі перебувало 40 пасажирів. Водієві автобуса – 34 роки, він житель Рівненської області.

Поліція відкрила провадження за фактом ДТП за участю автобуса у Львівській області.

За фактом аварії за участю автобуса на трасі Київ-Чоп у Львівській області, в результаті чого госпіталізували 14 осіб, відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

За попередніми даними, водій автобуса сполученням "Харків-Слупськ" не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і перекинувся на бік.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження дістали і були доставлені в лікарні 14 пасажирів автобуса: 11 чоловіків віком від 24 до 56 років і три жінки від 24 до 50 років, – зазначено в повідомленні поліції.

Постраждалі є жителями Львівської, Полтавської, Харківської, Сумської, Чернігівської та Київської областей.

Нагадаємо, що четверо людей загинули, ще один хлопець у комі внаслідок ДТП на Черкащині. Аварія сталася сьогодні, 30 січня, близько 5:30 ранку неподалік повороту до села Тубільці, за кілометр від траси.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП за участю підлітка в Луцьку: нові деталі у справі Смертельна ДТП за участю підлітка в Луцьку: нові деталі у справі
У Луцьку автівка, за кермом якої був 16-річний хлопець, влетіла у натовп людей на пішохідному переході. Жінка загинула. ЗМІ повідомляють, що у підозрюваного підлітка вже були проблеми з законом.
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Loading...
Load next