В аеропорті "Бориспіль" службовий собака виявив валізи з наркотиками (відео)

В аеропорті "Бориспіль" службовий собака виявив валізи з наркотиками (відео)
Загалом собака винюхав 1900 наркотичних пігулок.

У пункті пропуску «Бориспіль» з залученням службового собаки, натренованого на пошук наркотичних речовин, прикордонники виявили 1 900 пігулок Decancit SR, що містять псевдоефедрин.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням Держприкордонслужбу.

Цей препарат належить до прекурсорів, обіг яких в Україні обмежений та стосовно яких встановлюються заходи контролю.

Обидва громадянина, наші співвітчизники 1968 та 1969 року народження, прибули в аеропорт «Бориспіль» рейсом з Шарм-ель-Шейху. Проте пройти непоміченими не змогли, адже на валізи цих пасажирів спрацював службовий собака.

В першому випадку собака винюхав 1 000 пігулок, в іншому ще 900.

Як результат, стосовно порушників складено протокол за ст. 471 Митного кодексу України «Порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Контрабанда на мільйон: в аеропорту "Бориспіль" вилучили партію iPhone на мільйон гривень (відео) Контрабанда на мільйон: в аеропорту "Бориспіль" вилучили партію iPhone на мільйон гривень (відео)
У "Борисполі" в пасажирів рейсу з Дубая вилучили партію нових телефонів iPhone 12 Pro Max вартістю в 1 мільйон доларів.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next