Контрабанда на мільйон: в аеропорту "Бориспіль" вилучили партію iPhone на мільйон гривень (відео)

Контрабанда на мільйон: в аеропорту "Бориспіль" вилучили партію iPhone на мільйон гривень (відео)
У "Борисполі" в пасажирів рейсу з Дубая вилучили партію нових телефонів iPhone 12 Pro Max вартістю в 1 мільйон доларів.

У аеропорту "Бориспіль" прикордонники викрили двох громадян України, які намагалися нелегально перевезти через кордон партію нових телефонів iPhone 12 Pro Max. Зокрема, 25 гаджетів пасажири рейсу розмістили в ручній поклажі та валізі, повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

Українці, у яких виявили партію телефонів, прилетіли з Дубая. Прикордонники знайшли в українців, 1991 та 1992 року народження, 25 телефонів iPhone, загальна вартість яких сягає 1 мільйон гривень.

Спроба перевезення через державний кордон девайсів коштувала двом нашим краянам близько 1 млн грн, - йдеться у повідомленні.

Митники склали протокол за статтею 471 Митного кодексу України - Порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю.

 

Читайте також
У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців
Судно з албанськими мігрантами прямувало у Великобританію. Відомо, що мігранти спершу намагалися сісти на контейнерні кораблі в портах Іджмуйдена, Хук-ван-Холланда чи Роттердама
"Оголені" українки розповіли, чому в ОАЕ не затримали росіянок "Оголені" українки розповіли, чому в ОАЕ не затримали росіянок
Українські дівчата, які брали участь в оголеній фотосесії і яких через це посадили на 10 днів в ОАЕ, розповіли чому їхніх "спільниць" росіянок не затримали.
СБУ викрила контрабанду на понад 11 мільйонів гривень
Служба безпеки України затримала міжнародних контрабандистів, які вивозили бурштин через аеропорти "Львів" та "Бориспіль". Під час обшуків за місцями проживання у них було вилучено 1300 кг бурштину та понад 170 кг готових виробів.
Loading...
Load next