Прихована зйомка у душовій гуртожитку КПІ: студента, який встановив камеру, звільнили від покарання, а справу — закрили

Прихована зйомка у душовій гуртожитку КПІ: студента, який встановив камеру, звільнили від покарання, а справу — закрили
Солом'янський райсуд Києва звільнив від кримінальної відповідальності студента, який встановив у душовій кімнаті гуртожитку №7 Київського політехнічного інституту приховану камеру та знімав дівчат.

Адвокат студента клопотав звільнити його від кримінальної відповідальності, оскільки він щиро кається, визнає провину та сприяє розкриттю справи. Також адвокат наполягав, що правопорушення, в якому обвинувачується студент, належить до кримінального проступку. Серед аргументів наводили те, що раніше хлопець не був судимий. Про це йдеться в ухвалі суду від 5 січня 2022 року.

Також адвокат зазначив, що двоє потерпілих написали заяви, у яких просять закрити кримінальну справу. Як ідеться в ухвалі, у потерпілих немає претензій до хлопця, а також він відшкодував їм шкоду.

28 жовтня 2021 року студентка КПІ знайшла камеру у вентиляції душової кімнати гуртожитку №7. Ймовірно, пристрій залишався у душовій декілька днів. Студентка, яка знайшла камеру, викликала поліцію та написала заяву. До неї приєдналися й інші дівчата.

Студента, який встановив камеру, знайшли одразу — на початку запису було видно його обличчя. Студенти повідомляли, що адміністрація гуртожитку намагалася зам'яти ситуацію, а дівчат звинувачували у бажанні отримати матеріальну вигоду.

Після розголосу поліція Києва відкрила справу за порушення недоторканності приватного життя. Максимальне покарання за нею — три роки обмеження волі.

Суд задовольнив клопотання адвоката. Тож хлопця звільнили від кримінальної відповідальності «у зв'язку з дійовим каяттям», а кримінальну справу — закрили.

Водночас суд зобов'язав конфіскувати мінікамеру, а карту пам'яті — знищити.

Нагадаємо, що  "3 години знущався над дівчиною": у Київській області іноземець-нелегал зґвалтував студентку (фото, відео). Правоохоронці затримали чоловіка за зґвалтування дівчини в Софіївській Борщагівці.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Мітинги і заклик до захоплення влади: СБУ нейтралізувала антиукраїнське угрупування (фото) Мітинги і заклик до захоплення влади: СБУ нейтралізувала антиукраїнське угрупування (фото)
Зловмисники позиціювали себе як активісти громадського руху. Влаштовували мітинги та закликали до насильницької зміни конституційного ладу в Україні.
Катування двох чоловіків на Житомирщині: до справи причетні поліцейські Катування двох чоловіків на Житомирщині: до справи причетні поліцейські
Правоохоронців вимагали у двох чоловіків зізнатись у крадіжці авто. Вони били потерпілих руками й ногами у різні частини, примушували стояти на колінах.
Loading...
Load next