Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото)

Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото)
У Харкові 2 травня у квартирі на вулиці Дружби Народів виявили мертвими молоду пару - 24-річну жінку та 29-річного чоловіка. Правоохоронцям вдалось спіймати підозрюваного у жорстокому вбивстві, однак той повідомив поліцейським дещо іншу версію трагедії.

Під час сьогоднішнього засідання, 22-річний студент, підозрюваний у вбивстві зізнався, що насправді не він вмив молоду дівчину, адже був її коханцем. Хлопець дівчини застав їх на гарячому, після чого і вбив свою співмешканку. Зокрема 29-річного чоловіка вбив студент, однак за його словами це була самооборона, чоловік накинувся на нього, однак той чинив опір і вбив його.

Про деталі вбивства та засідання суду повідомляє ТСН.

"Був у інтимних стосунках із загиблою. Співмешканець загиблої застав їх, вибачте, на гарячому. Вбив потерпілу на очах у мого клієнта. І потім щоб позбавитись від свідка, хотів позбавити життя мого клієнта. Мій клієнт захищався і в ході боротьби відібрав у нападаючого знаряддя злочину і в ході боротьби потерпілому були нанесені такі тілесні ушкодження, від яких наступила смерть", - заявив адвокат підозрюваного.

Втім згідно з даними слідства, ймовірний мотив жорстокого убивства – це ревнощі. Внаслідок цього 22-річному хлопцеві сьогодні, 5 травня обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права застави. Через підозру в умисному вбивстві йому загрожує до 15 років в'язниці

Читайте також
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
Loading...
Load next