Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного

Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.

Упродовж минулої доби, 31 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на штаб ООС.

  • Неподалік Пісків російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з підствольних гранатометів.
  • В напрямку Світлодарська окупанти відкрили вогонь зі стрілецької зброї, внаслідок чого вогнепальне поранення дістав цивільний місцевий мешканець.

Медичний підрозділ однієї з механізованих бригад Збройних Сил України доправив чоловіка до Світлодарської міської лікарні.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій російських військ немає.

Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними, - зазначено у повідомленні пресслужби ООС.

Станом на 7 годину ранку 1 лютого порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Зазначено, що військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
Loading...
Load next