Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України

Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.

Російські окупанти в черговий раз порушили "режим припинення вогню", внаслідок чого у зоні бойових дій було поранено двох захисників України - бійці отримали поранення. Про це повідомив пресцентр штабу ООС учора ввечері, 13 серпня.

Унаслідок обстрілу отримали поранення двоє військовослужбовців Збройних сил України. Після надання першої медичної допомоги воїнів транспортували до лікувального закладу. Стан здоров’я одного захисника – середньої тяжкості, іншого – задовільний, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, обидвом військовослужбовцям надали першу допомогу, після чого їх доправили до шпиталю. Проте, учора бойовики відкрили по українських позиціях вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 120 і 82 мм. 

У відповідь на обстріли українські військовослужбовці відкрили вогонь, припинивши дії ворога, - наголошують у штабі.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, що раніше внаслідок ворожих обстрілів на сході України загинув військовий із Житомирщини – Олексій Кайданович. У померлого українського бійця залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.

Читайте також
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next