Посада в МВС за $60 тис: поліція затримала псевдородича міністра внутрішніх справ

Посада в МВС за $60 тис: поліція затримала псевдородича міністра внутрішніх справ
Чоловік переконував, що є родичем Дениса Монастирського і може домовитися за керівну посаду в міністерстві.

Зловмисник представлявся родичем керівника МВС і запевняв, що може домовитися про "отримання" посади керівника департаменту у правоохоронній структурі. Ціна послуги - 60 тисяч доларів США.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на МВС.

Працівники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції викрили чоловіка, який представлявся двоюрідним братом міністра внутрішніх справ та переконував, що завдяки родинним зв'язкам може допомогти отримати керівну посаду у МВС. 

Фото: Нацполіція

Оперативники ДВБ Нацполіції встановили, що до протиправних дій причетний 41-річний уродженець Тернополя, який у 2017 році отримав громадянство РФ. Чоловік — приватний підприємець, час від часу у справах перебуває у Києві. Однак, окрім легального бізнесу з продажу тварин, займається підробкою оперативних талонів правоохоронних органів.

У розмові зі знайомим зловмисник запевнив, що він є близьким родичем міністра внутрішніх справ і може за 60 тисяч доларів США "домовитися" про крісло директора одного з департаментів.

За фізичної підтримки бійців відділу швидкого реагування ДВБ так званого "родича високопосадовця" затримали під час отримання ним авансу - 10 тисяч доларів США. Слідчі поліції готують чоловікові вручення підозри. 

Фото: Нацполіція

До обрання запобіжного заходу зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зґвалтування жінки поліцейськими в Кагарлику: після атестації 30 із 38 копів залишили на посадах Зґвалтування жінки поліцейськими в Кагарлику: після атестації 30 із 38 копів залишили на посадах
З 38 поліцейських, які працювали у Кагарлицькому райвідділі, де минулого року зґвалтували жінку залишилось працювати лише 30 - шість з них отримали підвищення, а одного звільнили.
Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС
За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
Loading...
Load next