З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС

З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

На території ООС з боку збройних формувань агресора зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, зокрема із забороненої зброї. Про це повідомляє штаб ООС.

За вчорашній день з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню.

Бойовики обстріляли населений пункт Павлоліль, застосувавши 2 безпілотні літальні апарати, з яких скинули 4 гранатометні постріли, імовірно, ВОГ-17. Вибухами пошкоджено будівлю школи. Втрат серед цивільного населення немає.

У бік Пісків окупанти двічі відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Неподалік Пищевика російські найманці двічі обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Неподалік Березового російсько-окупаційні війська здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Внаслідок дій ворога троє український військовослужбовців дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан їх здоров’я – задовільний.

Станом на 7-му ранку, 6 лютого, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Нагадаємо, що на заправці в Одесі спалахнув автомобіль (відео). Постраждалих внаслідок займання немає.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
Loading...
Load next