У Києві побили радника генпрокурорки Ірини Венедіктової

У Києві побили радника генпрокурорки Ірини Венедіктової
Зураба Адеішвілі госпіталізували.

Сьогодні в столиці побили Зураба Адеішвілі — радника генеральної прокурорки Ірини Венедіктової. Поліція розслідує деталі інциденту.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Нацполіцію.

7 лютого до поліції Києва від лікарів надійшла інформація про те, що з вулиці Тверський Тупик до медзакладу госпіталізовано чоловіка, якого побили невідомі. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

За попередніми відомостями, до потерпілого — помічника Генпрокурорки — на вулиці підійшли четверо невідомих, побили його та втекли з місця події. 49-річного потерпілого госпіталізували.

Подію зареєстрували у Печерському управлінні поліції.

Правоохоронці встановлюють нападників, проводять першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи. Після проведення перевірки події буде надана правова кваліфікація.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео) У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)
Двоє чоловіків з метою помсти жорстоко побили столичного безпритульного, згодом усвідомлюючи, що вогонь призведе до смерті та спричинить фізичні страждання, підозрювані підпалили потерпілого та покинули місце злочину.
Loading...
Load next