Зв'язали мотузками та били: двоє знайомих накинулися на підлітка через підозру у крадіжці

Зв'язали мотузками та били: двоє знайомих накинулися на підлітка через підозру у крадіжці
Зловмисники віком 32-х та 17-ти років побили, зв’язали та утримували 15-річного знайомого за те, що він нібито вкрав у них музичну колонку.

Подія сталася у Болградській об’єднаній територіальній громаді на Одещині, в гаражі старшого за віком чоловіка, де односельці зібралися для гри в карти. Повідомили у поліції Одеської області.

Під час посиденьок зловмисники прискіпалися до потерпілого, аби зізнався у скоєному, а коли юнак став заперечувати свою причетність до зникнення їхнього майна, застосували до нього силу.

Юнак, який постраждав від протиправних дій спільників, зараз знаходиться в лікарні з травмою голови, він пройде судово-медичну експертизу і за її результатами вирішуватимемо питання щодо подальших дій відносно зловмисників.

За скоєне їм загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, - зазначила заступниця начальника відділу поліції – начальниця слідчого відділу Болградського районного відділу поліції Валентина Істоміна.

Кілька годин побитий хлопець просидів зв’язаним, поки не спромігся розв’язати мотузки і втекти додому. Про заподіяне йому він одразу розповів батькові, і той звернувся в правоохоронні органи.

Під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за незаконне позбавлення волі людини. Вирішується питання про оголошення фігурантам підозри. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку
Луцьких правоохоронців, яких підозрюють у зловживанні службових повноважень і незаконному затриманні громадянина, відсторонили від посад.
Били та не годували: на Дніпропетровщині людей тримали у трудовому рабстві Били та не годували: на Дніпропетровщині людей тримали у трудовому рабстві
Злочинне угруповання з п'яти осіб викрили правоохоронці Дніпропетровської області. У ході розслідування виявилось, що зловмисники змушували людей виконувати важку роботу по догляду за тваринами, жорстоко карали їх та не платили гроші за виконану роботу.
Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову
У слідчому ізоляторів, 13 квітня помер чоловік, який влітку минулого року напав на журналістку Анастасію Лугову у потягу "Маріуполь-Київ". Обвинувачений у злочині помер у лікарні, куди його госпіталізували зі слідчого ізолятора.
Loading...
Load next