На Донбасі загинув український захисник: ще один воїн поранений та п'ятеро травмовані

На Донбасі загинув український захисник: ще один воїн поранений та п'ятеро травмовані
Він отримав поранення, яке було несумісне з життям.

На Донбасі 22 лютого загинув український воїн, він отримав поранення, яке було несумісне з життям. Ще один захисник був поранений, а 5 – отримали бойові травмування. Про це повідомляє штаб ООС.

Також у Росії помітили військову колону — понад 100 вантажівок з солдатами, які рухались до українського кордону. Їх бачили на відстані менш, ніж 100 кілометрів від нашої держави. Про це повідомляє Reuters.

Військовий конвой помітив свідок у Білгородській області. Білгород та Харків розділяють тільки 79 кілометрів.

Варто додати, що сьогодні внаслідок ворожої атаки пошкоджене електропостачання водонапірної станції у Золотому-3. Про це повідомляє МВС України.

Російські найманці обстріляли його у вівторок, 22 лютого. Раніше Золоте-3 було селищем Стахановець Попаснянського району.

В українському МВС пояснили, що місцеве енергозабезпечуюче підприємство, на жаль, не може оперативно розпочати ремонтні роботи. Поки що цього не дозволяє напружена ситуація.

Через це довелося на певний час припинити подачу води на центральну частину міста Попасна, Сєвєродонецького району. Без водопостачання залишилися 3312 абонентів.

Без води, зокрема:

  • місцева школа-гімназія;
  • дитячий садок;
  • поліклініка.

У відомстві пояснили, що усі ці об'єкти соціальної інфраструктури оснащені ємностями для води на 2 – 4 тони. На території деяких з них є робочі свердловини.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей
Внаслідок обстрілів російськими бойовиками по позиціях українських військових, загинув заступник начальника тилу логістики 93 ОМБр Холодний Яр.
На Донбасі помер смертельно поранений український захисник: стало відоме ім‘я героя На Донбасі помер смертельно поранений український захисник: стало відоме ім‘я героя
Внаслідок осколкового поранення, яке виявилось несумісним із життям помер український військовий Андрій Гонар.
У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою
У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблим на Донбасі 37-річним військовим Дмитром Товчигречкою, який пішов до війська три місяці тому й загинув внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям.
Loading...
Load next