На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей

На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей
Внаслідок обстрілів російськими бойовиками по позиціях українських військових, загинув заступник начальника тилу логістики 93 ОМБр Холодний Яр.

В районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі від обстрілів бойовиків загинув майор Богдан Бродовський. Про це повідомляється на сторінці бригади, в якій служив воїн, у Facebook.

Сьогодні у 93 бригаді Холодний Яр знову непоправна втрата. Знову окупаційні війська вбили українського офіцера. Із глибоким сумом повідомляємо про загибель на передовій майора Бродовського Богдана Віталійовича, заступника начальника тилу логістики бригади, - йдеться у повідомленні.

Чоловік отримав вибухове поранення, яке було несумісне з життям. 

Згадую його як доброзичливу людину. Дуже шкода, - зазначив теперішній начальник ГМЗ.

У загиблого українського захисника залишилося четверо дітей. Відомо, що у ЗСУ Богдан почав служив з 2002 року, а у 93-й бригаді ще до початку війни начальником продовольчої служби. 

Нагадаємо, що учора, 5 липня, російські бойовики порушили режим "тиші" та обстріляли українські позиції в районі відповідальності ОТГ Схід. Внаслідок обстрілу загинув український військовий Богдан Бродовський, а ще троє наших воїнів були поранені.

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія попередила Україну про "різанину" на Донбасі у разі зміни Мінських угод Росія попередила Україну про "різанину" на Донбасі у разі зміни Мінських угод
Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив, що зміни у Мінських угодах можуть призвести до неминучої “різанини на Донбасі”.
Loading...
Load next